tirsdag 9. oktober 2012

En bedre oppskrift finner du ikke :-)


Ingrediensene i soppstuingen er som følger:
4 stk sjalottløk, 200 gr blandet skogsopp og sjampinjong (jeg brukte kun sjampinjong) og noen SS smør.


Når den har blitt freset opp, slå over 2 dl kremfløte ,1/2 TS tørket timian og smak til med salt og pepper.


Så var den klar.
Da var det hjemmelagd fløtegratinerte poteter.
Alt legges i en ildfastform.
4-6 poteter i tynne skiver, liten løk i ringer, revet ost, salt/ pepper og
2 DL melk/ fløte du heller over. Strø ost i mellom lagene eller kun på toppen, slik jeg gjorde.



Så steker du kotelettene og krydrer etter ønske


Dette ble utrolig godt! Første gangen jeg lagde soppstuing, å ja. Det blir å lage det flere ganger.




-Randi Annette-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar