søndag 6. mai 2012

GHD, tips til konfirmasjonsgave








GHD er et stylingjern som ikke bare glatter håret, men den kan krølle og bølge ditt hår også. Som dere kan se på det nederste bildet, er at det følger med 2 stk klips, en CD som viser deg ulike teknikker og hva den brukes til. Stylingjernet er i rosa med sorte bevegelige kjeramiske plater. Det vil si at den gjør håret lettere å forme og den holder samme temperatur fra den slåes på til du er ferdig. Andre type stylingjern oppleves å bli varmere etter hvert. IKKJE BRA! ;)


Flott, ikke sant? Her er en annen utgave. Her ligger det et stylingjern som er sort med gull detaljer. Noen er rosa med sorte detaljer og andre er kanskje helt rosa. Min GHD er helt rosa. Den kjøpte jeg for omtrent 4 år snart. Den støttet også brystkreft. Da var det ingen tvil om jeg ville støtte dem.



Nå har vi noen nye i salongen der jobber. Du aner ikke hvor bra disse er. Du må bare prøve det. Alle er brannsikker og de skiller seg ut.
Når du slår på knappen så lager den en pipelyd, som at den er påslått. Ca 10 sekunder etter er den varm og klar til bruk. Om du i hverstefall skulle glemme å slå den av, så lager den en pipelyd kontuelig at du husker å slå den av.




I verstefall om du skulle forlate huset, så slår den seg av helt av seg selv. Men dette er ikke garantert om du kjøper disse på nettet. De som har gjort det har opplevd at ledningen har begynt å smelte, jernet har eksplodert. Hos frisøren og på Tax-free får du garantert orginale GHD.


Besøk din frisør for mere informasjon og opplæring i ulike teknikker.




Har du en GHD? Hvor lenge har du hatt den? Hva bruker du den til? Er ikke dette en perfekt konfirmasjonegave da? ;)


Her ser dere en teknikk på krøller. Prøv det ut selv.



-Randi Annette-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar