fredag 16. november 2012

En fresh kyllingsalat toppet med grønn pesto


De salatene jeg bruker å lage, varierer fra gang til gang.
Men denne fallt også i smak.



Ingredienser:
16o gr Kyllingfillet
30 gr sjampinjong
1/2 boks mais
1/3 akurk
4 cherry tomater
1/5 salathodet
ca 4 ts grønn pesto

Slik gjør du det:
Skjær opp kyllingfillet og varm opp stekepannen i ca 5 minutter før du legger på kyllingbitene. Dette for å ha en god oppvarmet stekepanne. Ikke overdriv varmen.
Jeg brukte ikke smør, olje eller krydder. Det gjør du som du vil.

Skjær opp alt av grønnsaker og ha i en salatbolle.
Stek til slutt sjampinjong og ha alt på et fat.
Dette tilsvarer ca 320 gr, en god middag.

Nyt med et glass vann eller funs-aft med smak av jordbær og rabarbara.
Kjempe godt og kun 1 kcal ;-)

Nyt

-Randi Annette-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar